Česká klasika / The Czech classics

 


1 ks Grilované koleno, podávané s hořčicí, křenem a okurkou.Chléb 1,3,7,9
Grilled knuckle of pork, served with mustard, Horseradich and cucumber. Bred
186,-
200 g Moravský vrabec, zelí, variace knedlíků 1,3,7
Moravian Sparrow, cabbage, dumplings
135,-
200 g Hovězí guláš, bramboráčky 1,3,7
Beef goulash with potato pancakes
138,-
200 g Svíčková omáčka, hovězí pečeně, houskový knedlík, citron 1,3,7,9,10
145,-

Aktuálně

  • Vážení hosté,

    jelikož se snažíme, abyste naše jídla dostávali vždy v úpravě a kvalitě na jakou jste zvyklí, upozorňujeme, že doba přípravy je vždy závislá na složitosti objednávky a počtu objednávek před vámi. Orientační dobu přípravy vám ráda sdělí obsluha. Děkujeme za pochopení a přejeme dobrou chuť.

Alergeny uvádíme v závorkách.

  • Anthelme Brillat-Savarin (1755-1826)

    „Objevení nového jídla znamená pro lidské štěstí víc než objevení nové hvězdy.“

  • François de La Rochefoucauld (1613-1680)

    „Střídmost je buď láska k vlastnímu zdraví, nebo neschopnost se pořádně najíst.“

  • Pietro Aretino (1492-1556)

    „Změna v jídlech zvyšuje chuť.“